Fudge Cool Mint Purify

Geen producten gevonden...

De shampoo en conditioner van Fudge Cool Mint Purify geven het haar een frisse menthol boost. Deze verfrissende haarproducten peppen niet alleen het haar op, maar reinigt het haar ook op een milde wijze. De zintuigen worden geprikkeld en de hoofdhuid gestimuleerd. De Fudge shampoo en conditioner van uit de Cool Mint Purify lijn zijn vrij van sulfaten en parabenen.

Fudge Cool Mint Purify Shampoo

Fudge Cool Mint Purify Shampoo is een shampoo die een gevoelige en/of beschadigde hoofdhuid verkoelt en verzacht. De Fudge Shampoo van Cool Mint Purify gaat veroudering van het haar tegen, wat helpt om haaruitval te voorkomen. De heerlijk verfrissende munt shampoo zorgt voor een verkwikkende werking waarbij alle zintuigen worden geprikkeld.

De Kenmerken van de shampoo:

  • Verzacht en verkoeld de hoofdhuid
  • Vochtregulerend en Verkwikt
  • Pepermunt en Menthol
  • Beschermt
  • Gaat veroudering van het haar tegen

Fudge Cool Mint Purify Shampoo beschermt het haar tegen hitte van stylingstools, schadelijke stoffen en UV-stralingen. Daarnaast zorgt deze shampoo ervoor dat het haar gehydrateerd en gekalmeerd wordt, dankzij de formule die menthol en pepermunt bevat.

Voor Extra resultaat: Gebruik na de shampoo de conditioner.

Fudge Cool Mint Purify Conditioner

Fudge Cool Mint Purify Conditioner is een Conditioner die een gevoelige en/of beschadigde hoofdhuid verkoelt en verzacht. De conditioner gaat veroudering van het haar tegen, wat helpt om haaruitval te voorkomen. De heerlijk verfrissende munt Conditioner zorgt voor een verkwikkende werking waarbij alle zintuigen worden geprikkeld.

De Kenmerken van de conditioner:

  • Verzacht en verkoeld de hoofdhuid
  • Hydrateert en Verkwikt
  • Pepermunt en Menthol
  • Beschermt
  • Gaat veroudering van het haar tegen

Fudge Cool Mint Purify Conditioner beschermt het haar tegen hitte van stylingstools, schadelijke stoffen en UV-stralingen. Daarnaast zorgt deze Conditioner ervoor dat het haar gehydrateerd en gekalmeerd wordt, dankzij de formule die pepermunt en menthol bevat.
Voor Extra resultaat: Gebruik vooraf aan de conditioner de shampoo.

Snelle levering
Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Mochten er vragen zijn over een bepaald product, je wilt advies over bijvoorbeeld het verven van je haar, of je bent benieuwd wanneer je pakketje precies wordt geleverd, dan staat onze klantenservice voor je klaar. Ook kunnen zij je meer vertellen over Fudge en gezonde werking ervan! Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43, of via [email protected]

Fudge Cool Mint Purify