Fudge Clean Blonde Violet Toning

Last van ongewenste gele en koperkleurige tonen in het geblondeerde haar? De producten van de Fudge Clean Blonde verwijderen deze ongewenste tonen en maken het blonde haar mooi blond. De shampoo staat ook bekend als violet shampoo, blauwe shampoo en paarse shampoo. Het beschermt je tegen de nachtmerrie van koperkleurig of gelig haar. De zilvershampoo maakt het haar weer gezond, levendig en mooi glanzend. Deze producten geven het blonde (gekleurde) haar de aandacht en verzorging die het verdient. Geniet langer van mooi blond haar met deze zilvershampoo en zilver conditioner.

Fudge Clean Blonde

  • Neutraliseert ongewenste tinten in het blonde haar
  • Reinigt
  • Maakt het haar gezond, glanzend en levendig
  • Speciaal voor blond of gekleurd blond haar

Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoo

Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoo elimineert ongewenste koperkleurige en gele tonen in het blonde haar. Deze shampoo bevat het Hydrating Hair Drink Complex (HHDC), dit complex zorgt ervoor dat het haar levendig en super gezond wordt. De Fudge Shampoo Clean Blonde Violet Toning geeft het blonde haar een schitterende glans.

Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoo is speciaal ontwikkeld voor blond haar en haar met blonde tinten. Ook wel zilvershampoo genoemd. Deze shampoo voorkomt een gele kleur in het haar en werkt extreem verzorgend. Het haar zal glad, makkelijk doorkambaar, zacht aanvoelen en komt gemakkelijker in model.

Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoo:

  • Voorkomt koperkleurige en gele tonen
  • Vochtregulerend
  • Prachtige glans
  • Maakt het haar glad en zacht

Snelle levering
Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Mochten er vragen zijn over een bepaald product, je wilt advies over bijvoorbeeld het verven van je haar, of je bent benieuwd wanneer je pakketje precies wordt geleverd, dan staat onze klantenservice voor je klaar. Ook kunnen zij je meer vertellen over Fudge en gezonde werking ervan! Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43, of via [email protected]

Fudge Clean Blonde Violet Toning