Framesi Morphosis

Geen producten gevonden...

Framesi Morphosis

Morphosis is de verzorgingslijn van het Italiaanse merk. Morphosis biedt een verzorgende oplossing voor ieder haartype, bijvoorbeeld voor gekleurd, beschadigd, droog, fijn en dun, grijs of normaal haar. Ook biedt de Morphosis lijn oplossingen voor roos en/of een beschadigde hoofdhuid.

Framesi Morphosis assortiment op een rijtje:

Densifying - werkt tegen haaruitval
Destress - voor een gevoelige hoofdhuid
Balance - voor een vette hoofdhuid
Purifying - ter voorkoming van roos
Scalp Control - verzorging voor de hoofdhuid
Repair - voor beschadigd haar
Sublimis Oil - voor droog, beschadigd en vervuild haar
Color Protect - voor gekleurd haar
Volumizing - voor fijn en kwetsbaar haar
Restructure - voor beschadigd haar, werkt revitaliserend
Green - voor alle haartypes, met meer dan 98% natuurlijke ingrediënten

Haarproblemen

Veel mensen hebben te maken met haarproblemen. Bij haarproblemen kun je denken aan vet haar, dun haar, haaruitval, roos, droog haar, pluizig haar of bijvoorbeeld een gevoelige hoofdhuid. Framesi Morphosis biedt voor al deze problemen een oplossing. Zodra de oplossing voor dit probleem gevonden is, zorgt Morphosis ook voor de perfecte na verzorging. Hierdoor blijft het haar langer gezond en blijft het langer stralen na een bezoek bij de kapper.

Om het perfecte, gewenste resultaat te bereiken dient er soms naast de verzorging van het haar, ook aandacht gegeven te worden aan de styling hiervan. Met de combinatie van Framesi Morphosis en Framesi By Be You is de perfecte combinatie een feit. Vele kappers hebben aangetoond dat de combinatie van deze twee lijnen resulteert in prachtige resultaten.

Snelle levering

Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43