Fejic kammen

De kammen van FEJIC CARBON worden van carbon gemaakt in Japan. Carbon is een modern, licht, sterk en zeer schokbestendig materiaal. Carbon wordt al jaren gebruikt voor racefietsen, Formule 1 auto’s en nu dus ook voor kapperskammen. Het is een luxe en handig materiaal om mee te werken. Daarnaast is het haast onbreekbaar en hitte bestendig materiaal!

De carbonkammen van FEJIC CARBON zijn antistatisch en dringen snel tot in de haren door. De producten zijn teder voor uw haar en hoofdhuid. Dit geeft een heerlijk gevoel tijdens het kammen. De kwalitatief hoogstaande Fejic kammen weerstaan met gemak de zwaarste beproevingen van het kappersvak. De kam is te gebruiken voor professionals maar ook voor particulieren. Alle Fejic kammen uit de lijn zijn chemiebestendig, bijvoorbeeld tegen zuren, en zijn daarnaast zeer gemakkelijk in gebruik doordat het stuk voor stuk lichtgewicht kammen zijn.

Fejic producten

Fejic heeft een breed assortiment aan kammen, allemaal geschikt voor een knipbeurt. De lijn bestaat onder andere uit een brede knipkam, naaldkam, puntkam en verschillende onduleerkammen. Naast hulpmiddel tijdens het knippen, zijn de kammen ideaal voor ontklitten en stylen van het haar. Fejic kammen heeft voor zowel mannen als vrouwen de juiste producten, geschikt voor kort, halflang en lang haar.

Snelle levering

Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Mochten er vragen zijn over een bepaald product, je wilt advies over bijvoorbeeld het verven van je haar, of je bent benieuwd wanneer je pakketje precies wordt geleverd, dan staat onze klantenservice voor je klaar. Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43, of via [email protected].

Fejic