Fanola Nutri Care

Fanola is een Italiaans merk dat is opgericht in 2004. Het merk Fanola is vooral bekend geworden dankzij de No Yellow Shampoo. Deze shampoo verwijdert moeiteloos gele tinten uit het haar. Naast deze lijn heeft het merk zich verder gespecialiseerd in ultieme verzorging van het haar. De Fanola Nutri Care lijn is speciaal ontwikkeld voor mensen met droog en/of beschadigd haar.

Fanola Nutri Care productenlijn

Het is zeer belangrijk om het haar goede verzorging te bieden. Het haar kan soms droog aanvoelen of er futloos uitzien. De producten van Nutri Care zorgen voor hydratatie van het haar en droog haar wordt voorkomen. De producten zijn geschikt voor droog en/of beschadigd haar. Ook kunnen de producten voor gekleurd haar gebruikt worden. De Nutri Care lijn zorgt voor de ultieme verzorging van het haar. De lijn bestaat uit een shampoo, conditioner en een haarmasker.

Fanola Nutri Care Shampoo & Conditioner

Shampoo en conditioner zijn de basis verzorging voor het haar. Het is belangrijk om het haar tijdens de wasbeurt een aantal keer te wassen om het zo goed schoon te krijgen. Daarnaast wordt aangeraden om daarna conditioner te gebruiken. De conditioner zorgt voor extra verzorging. De shampoo en conditioner:

  • Herstellen het haar
  • Hydrateren het haar
  • Hebben een verzorgende werking
  • Zorgen voor zijdezacht haar
  • Maken het haar makkelijk doorkam baar
  • Zijn ook geschikt voor kroeshaar
  • Zijn verkrijgbaar in een verpakking van 350 ml

Fanola Nutri Care Masker

Naast de shampoo en conditioner is er ook een haarmasker van Nutri Care. Een haarmasker biedt net dat extra beetje verzorging dat het haar nodig heeft. Professionals raden aan een haarmasker niet meer dan één keer per week te gebruiken. Een van de belangrijkste tips is om het haarmasker goed in te laten trekken en het grondig uit te spoelen. Het haarmasker is verkrijgbaar in een verpakking van 500 ml. 

Snelle levering
Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Mochten er vragen zijn over een bepaald product, je wilt advies over bijvoorbeeld het verven van je haar, of je bent benieuwd wanneer je pakketje precies wordt geleverd, dan staat onze klantenservice voor je klaar. Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43, of via [email protected].

Fanola Nutri Care