Fanola No Orange

Fanola is een Italiaans merk dat is opgericht in 2004. Het merk Fanola is vooral bekend geworden dankzij de No Yellow Shampoo. Deze shampoo verwijdert moeiteloos gele tinten uit het haar. Naast deze lijn heeft het merk zich verder gespecialiseerd met de No Orange producten die rode en oranje tinten uit het haar verwijdert. Fanola is ontworpen door kappers voor kappers. Dus dat betekent dat de producten het allerbeste resultaat zullen leveren.

Fanola No Orange productenlijn

De No Orange lijn bestaat uit een shampoo en een haarmasker die beide verkrijgbaar zijn in 350 en 1000 ml verpakkingen. De productenlijn is uitgevonden voor mensen met donker of donker gekleurd haar. De werking is vergelijkbaar met de No Yellow producten, alleen zorgen deze producten voor de verdwijning van rode en oranje tinten uit het haar. Dit wordt mogelijk gemaakt door de paarse pigmenten die zich in de producten bevinden.

Fanola No Orange Shampoo

De shampoo van Fanola bevat speciale paarse pigmenten die de ongewenste tinten uit het haar doet verdwijnen. Deze shampoo:

  • Is geschikt voor donker gekleurd haar
  • Verwijdert rode en oranje tinten
  • Bevat paarse pigmenten
  • Heeft een aangename geur
  • Hydrateert het haar intens
  • Maakt het haar glanzend
  • Zorgt voor zijdezacht haar
  • Is verkrijgbaar in een 350 ml en 1000 ml verpakking.

Fanola No Orange Mask

Naast de shampoo heeft het merk ook een haarmasker. Dit haarmasker biedt hetzelfde resultaat als de shampoo maar biedt net dat beetje extra verzorging dat het haar nodig heeft. Het haarmasker heeft meerdere functies. Zo zorgt het ervoor dat de haarkleur langer behouden blijft wanneer dit geverfd is. Ook versterkt het de originele haarkleur. Daarnaast heeft het product een zeer hydraterende werking en zorgt het ervoor dat het haar weer zijdezacht aanvoelt. Het haarmasker is verkrijgbaar in een 350 ml en 1000 ml verpakking.

Snelle levering
Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Mochten er vragen zijn over een bepaald product, je wilt advies over bijvoorbeeld het verven van je haar, of je bent benieuwd wanneer je pakketje precies wordt geleverd, dan staat onze klantenservice voor je klaar. Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43, of via [email protected].

Fanola No Orange