CHI Haarspray

CHI haarlak

Om je haar in model te brengen of te houden heeft CHI de perfecte haarlak voor jouw en elk haartype. De CHI haarlak stijlt niet alleen maar geeft het haar ook de nodige bescherming. Daarnaast beschermt CHI Haarlak het haar tegen de hitte van stylingstools en geeft het haar een mooie glans. Er zijn verschillende haarlakken zoals CHI Luxury Black Seed Oil Flexible Hold Hair Spray, deze haarlak heeft een sterke hold en is een sneldrogende en volumegevend haarlak die zorgt voor dikker en voller haar. Of kies voor CHI Enviro Stay Smooth Blow Out Spray, werkt antistatisch en voorkomt pluis. Deze spray is perfect voor gebruik bij het föhnen.

CHI haarlak specificaties

  • Sterke hold
  • Verzwaart het haar niet
  • Schitterende glans
  • Beschermt tegen hitte
  • Vrij van parabenen
  • Niet op dieren getest

CHI producten

Voor alle producten geldt dat ze van hoge kwaliteit zijn. CHI is inmiddels niet meer weg te denken van de markt. Daarnaast willen zij bijdragen aan een positieve werking van natuurlijke producten op mens en dier. Daarom zijn alle CHI producten dierproefvrij.

Officieel reseller

En wist je dat wij officieel reseller zijn? En daar zijn wij best trots op.

Snelle levering

Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Mochten er vragen zijn over een bepaald product, je wilt advies over bijvoorbeeld het verven van je haar, of je bent benieuwd wanneer je pakketje precies wordt geleverd, dan staat onze klantenservice voor je klaar. Ook kunnen zij je meer vertellen over CHI haarlak. Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43, of via [email protected]