CHI Borstels

CHI heeft een groot assortiment aan styling borstels. Met name de CHI Turbo borstels en CHI Luxury borstels zijn geliefd. De CHI borstels kunnen onverdeeld worden tussen de CHI föhnborstels (small, medium en large), CHI stylingborstels en CHI kammen.

CHI Föhnborstels

Alle CHI Föhnborstels bevatten keramisch materiaal, daardoor wordt de warmte beter geleid en vastgehouden. Het haar wordt sneller in model gebracht. Alle CHI borstels - maar stipt vooraan de CHI Föhnborstels – geven het haar een prachtige glans, maken het zacht en vrij van klitten. De CHI Föhnborstels liggen stevig in de hand door het anti-slip handvat. Er is voldoende keuze uit verschillende groottes, waardoor er voor ieder haartype een geschikt model te vinden is.

CHI producten

Het producten gamma van CHI is erg uitgebreid en bestaat nu onder andere uit: haarverf, shampoos, conditioners, krultangen, stijltangen en föhns. Voor alle producten geldt dat ze van hoge kwaliteit zijn en technologisch zeer innovatief. Zo ook de populaire CHI G2 Stijltang. CHI is inmiddels niet meer weg te denken van de markt.  Met de vele topklasse producten en het zeer uitgebreide gamma aan haarproducten heeft het merk zich volledig geworteld in de kappersbranche. Daarnaast willen ze bijdragen aan de positieve werking van natuurlijke producten op mens en dier. Daarom zijn alle CHI haarproducten dierproefvrij. 

CHI verschillende borstels

Het kan lastig zijn om een keuze te maken tussen de verschillende soorten CHI borstels. Wil je graag grote krullen en meer volume? Kies dan voor een van de grootste föhnborstels, bijvoorbeeld de CHI Luxury Large Round Brush. Heb je lang haar en ben je op zoek naar een stylingsborstel? Dan is de CHI Large Paddle Brush een goede optie. Met de 44 keramische nylon punten op de borstelharen stimuleer je de hoofdhuid terwijl je jouw haar in model brengt. Heb je dunner, fijner haar en wil je meer volume creëren? Dat kan met de CHI Luxury Backcomb! Hiermee toupeer je het haar voor maximaal volume. 

Snelle Levering
Wij hebben een groot magazijn en winkel in Nijkerk, midden van het land waar u natuurlijk ook uw bestelde producten kan komen ophalen. Hier is altijd iemand aanwezig die u kan helpen met al uw vragen. Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43.

chi borstels