CHI 44 Iron Guard

CHI 44 Iron Guard

Is je haar veel in contact met hete stylingtools zoals föhns en stijltangen? Dan zijn deze producten echt wat voor jouw. De CHI 44 Iron Guard producten zorgen voor de optimale bescherming tegen hitte, het sterker maken en het voorkomen van verdere beschadiging.
De lijn bestaat uit de Conditioner, shampoo en verzorgende spray. De CHI 44 Iron Guard Conditioner maakt een bescherm laag om het haar heen,wat beschermt tegen uitdroging en beschadigingen. Het haar verzwaard niet en krijgt een prachtige glans als finish. De conditioner bevat Vitamine A,E en jojoba olie die het haar optimaal voeden en vocht toevoegen aan het haar. Het haar zal heerlijke zacht aanvoelen en zou niet gaan pluizen. CHI 44 Iron Guard Shampoo creëert een bescherm laag voor het beschermen van bijvoorbeeld een hitte stylingstool. De CHI 44 Iron Guard spray maakt een bescherm laag om het haar heen, wat beschermt tegen uitdroging en beschadigingen. De spray dringt tot diep in het haar door en beschermt het haar van binnenuit. Het haar verzwaard niet en krijgt een prachtige glans als finish.

Specificaties 44 Iron Guard:

  • Beschermt het haar tegen hitte
  • Geeft het haar glans
  • Vrij van SLS en parabenen
  • Beschermt het haar van binnen en van buiten
  • bevat Vitamine A en E
  • Geschikt voor elk haartype
  • Je haar wordt sterker

CHI producten

Voor alle producten geldt dat ze van hoge kwaliteit zijn. CHI is inmiddels niet meer weg te denken van de markt. Daarnaast willen zij bijdragen aan een positieve werking van natuurlijke producten op mens en dier. Daarom zijn alle CHI producten dierproefvrij.

Snelle levering

Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Mochten er vragen zijn over een bepaald product, je wilt advies over bijvoorbeeld het verven van je haar, of je bent benieuwd wanneer je pakketje precies wordt geleverd, dan staat onze klantenservice voor je klaar. Ook kunnen zij je meer vertellen over CHI 44 Iron Guard. Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43, of via [email protected]