Biosilk Summer Therapy

In de zomer wordt het haar al snel beschadigd door invloeden van buiten af, door b.v. zon, zee, chloor en zee water, daarom kan het haar wel wat extra verzorging gebruiken. De Biosilk Summer Therapy lijn heeft producten die het haar beschermen tegen de invloeden van buiten af. In de Biosilk Summer Therapy Silk Bath zitten eiwitten die diep doordringen in de buitenste laag van het haar, dat het haar herstelt en het vocht terug brengt in het zeer uitgedroogde en beschadigde haar. Het haar krijgt haar gezonde glans weer terug en ziet er weer gezond en stralend uit.

Specificaties:

  • Vochtregulatie blijft in balans
  • Beschermend
  • Voedend
  • Verzorgend
  • Behoud de kleur van het haar

De Biosilk Summer Therapy lijn:

Snelle levering
Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Bezoek ook eens onze winkel in Nijkerk!
Mochten er vragen zijn over een bepaald product, je wilt advies over bijvoorbeeld het verven van je haar, of je bent benieuwd wanneer je pakketje precies wordt geleverd, dan staat onze klantenservice voor je klaar. Ook kunnen zij je meer vertellen over Biosilk en gezonde werking ervan! Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43, of via [email protected]

Biosilk Summer Therapy