Biosilk Serum

Natuurlijke zijde en proteïne zorgen voor een glanzende en gezonde uitstraling en zit verwerkt in het haarverzorgingsmerk Biosilk. BioSilk beschermt je haar tegen hitte, kou en vochtigheid. Biosilk heeft gebruik gemaakt van jarenlange ervaring waarbij gebruik wordt gemaakt van pure zijde om het haar optimaal te verzorgen.

Natuurlijke zijde

De zijde die verwerkt zit in alle BioSilk producten bevat 17 van de 19 aminozuren in het haar die een sterke gelijkenis vertonen. Deze herstellen beschadigde gedeelten in het haar en creëren een gladde schubbenlaag. Daarbij wordt het haar door de zijde versterkt en voorkomt het dagelijkse beschadiging van styling tools. Daarnaast revitaliseren de aminozuren het haar en zorgen ze voor een zacht, soepel en glanzend resultaat.

Biosilk Serum

Biosilk heeft voor veel verschillende haartypes een groot assortiment aan Serum producten. De Biosilk Serum producten zijn er in verschillende emulsies, zo zijn er spray's, olie, gel en serums. Zo is er voor ieder een passend product. De olie zorgt voor kleurbehoud. Daarnaast heeft het ook een verzorgende werking en hydrateert het je haar.

Biosilk Serum producten

Naast de herstellende functie heeft de Biosilk Silk Therapy Original ook een beschermende functie. Dit komt door het UV-filter en Vitamine E. De eerste beschermt tegen de UV-straling van de zon en de tweede beschermt als antioxidant tegen vrije radicalen. Zo wordt kleurvervaging van je haar tegen gegaan en blijft het er helder, mooi en gezond uitzien.
BIOSILK Silk Therapy Lite is een leave-in behandeling voor uw haar. BIOSILK Silk Therapy Lite hersteld uw haar en beschermt het tegen beschadigingen. BIOSILK Silk Therapy Lite is speciaal ontwikkeld voor dun tot fijn haar dat net iets meer glans of structuur kan gebruiken.

Specificaties

  • Verzachtend
  • Repareert
  • Kalmeert
  • Berschermt
  • Verbetert de structuur en de glans
  • Geschikt voor normaal en beschadigd haar

Snelle levering

Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Mochten er vragen zijn over een bepaald product, je wilt advies over bijvoorbeeld het verven van je haar, of je bent benieuwd wanneer je pakketje precies wordt geleverd, dan staat onze klantenservice voor je klaar. Ook kunnen zij je meer vertellen over Biosilk Serum en gezonde werking ervan! Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43, of via [email protected]

Biosilk Serum