Biosilk Rock Hard

Biosilk Rock Hard is een complete stylingslijn, voor steen harde styling van het haar. Deze lijn weet iedere gewenste look te creëren. Daarnaast zorgt deze lijn ervoor dat deze look de gehele dag door in model blijft. Deze stylingslijn bevat producten die het haar stylen en tegelijkertijd een verzorgende werking hebben op het haar. Zo bevatten de producten uit de Rock Hard lijn alleen de beste ingrediënten. Zijde en aminozuren beschermen het haar tegen schadelijke invloeden van buitenaf en hersteld het haar. De producten zijn makkelijk te verwerken en creëer de door jouw gewenste look.

De productlijn biedt een uitgebreid assortiment aan styling producten. Er is o.a. wax, paste, gel, spray en gum. Zodat er voor ieder een gewenst product is. Kies voor Rock Hard Spiking Gel voor een sterke hold of kies voor de Rock Hard Styling Gelee, voor een extreem sterke hold.

De Rock Hard producten

Snelle levering
Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Bezoek ook eens onze winkel in Nijkerk!
Mochten er vragen zijn over een bepaald product, je wilt advies over bijvoorbeeld het verven van je haar, of je bent benieuwd wanneer je pakketje precies wordt geleverd, dan staat onze klantenservice voor je klaar. Ook kunnen zij je meer vertellen over Biosilk en gezonde werking ervan! Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43, of via [email protected]

Biosilk Rock Hard