Biosilk Leave-In

Natuurlijke zijde en proteïne zorgen voor een glanzende en gezonde uitstraling. Deze ingrediënten zitten verwerkt in het haarverzorgingsmerk BioSilk. BioSilk beschermt je haar tegen hitte, kou en vochtigheid. Biosilk heeft gebruik gemaakt van jarenlange ervaring en gebruikt pure zijde om het haar optimaal te verzorgen.

Natuurlijke zijde

De zijde die verwerkt zit in alle BioSilk producten bevat 17 van de 19 aminozuren in het haar die een sterke gelijkenis vertonen. Deze herstellen beschadigde gedeelten in het haar en creëren een gladde schubbenlaag. Daarbij wordt het haar door de zijde versterkt en voorkomt het dagelijkse beschadiging van styling tools. Daarnaast revitaliseren de aminozuren het haar en zorgen ze voor een zacht, soepel en glanzend resultaat.

Biosilk Leave In

Biosilk heeft voor veel verschillende haartypes een groot assortiment aan Leave In producten. De Biosilk Leave In producten zijn er in verschillende vormen, zo zijn er spray's, olie en serum. Zo is er voor ieder een passend product.

Biosilk Leave In producten

BIOSILK Hydrating Therapy Maracuja Oil Zorgt voor complete verzorging voor het haar. Daarnaast weet het het haar te hydrateren en De Maracuja Oil maakt het haar prachtig glad en zorgt voor een geweldige glans.
Biosilk Silk Therapy Coconut Oil Leave in Treatment
Deze licht gewicht leave in treatment van Biosilk maakt het haar sterker daar waar nodig is en geeft het haar een superieure hydratatie. De Biosilk Silk Therapy Coconut Oil Leave in Treatment is verrijkt met kokosnoot olie, het voorkomt gespleten haarpunten en pluis. Het haar wordt heerlijk zacht en krijgt een schitterende glans.
Biosilk Silk Therapy 17 Miracle Leave-in Conditioner De conditioner heeft een herstellende werking. En een verzorgende conditioner die diep in uw haar werkt. 

Snelle levering

Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Bezoek ook eens onze winkel in Nijkerk!
Mochten er vragen zijn over een bepaald product, je wilt advies over bijvoorbeeld het verven van je haar, of je bent benieuwd wanneer je pakketje precies wordt geleverd, dan staat onze klantenservice voor je klaar. Ook kunnen zij je meer vertellen over Biosilk en gezonde werking ervan! Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43, of via [email protected]

Biosilk Leave-In