Biosilk Hydrating Therapy

Biosilk Hydrating Therapy is speciaal ontwikkeld voor droog haar. Deze lijn bestaat uit drie hoofdingrediënten, namelijk zijde, maracujaolie en Quinoa. Deze ingrediënten verstevigen het haar en zorgen voor de bescherming tegen hitte. Daarnaast maakt de olie het haar rustig en zorgt het voor een optimale glans. De olie kan dagelijks gebruikt worden. De Biosilk Hydrating Maracuja Oil is niet getest op dieren en is vrij van sulfaten en parabenen.
Dankzij zijde worden haarfollikels vernieuwt, voor zacht, soepel en glanzend haar. Deze olie geeft het haar glans en behandeld daarnaast een droge hoofdhuid. Dankzij de lichte textuur van de olie wordt de olie eenvoudig geadsorbeerd, waardoor het haar niet vet wordt. De Hydrating Therapy producten van Biosilk werken het best zodra de producten in combinatie gebruikt worden. Hierdoor vullen de producten elkaar exact met de juiste hoeveelheid aan.

Biosilk Hydrating Therapy lijn

De Biosilk Hydrating Therapy lijn bestaat naast een shampoo, conditioner, leave in spray, olie, ook een Moisture Mousse en Deep Moisture Masque. Gebruik het Deep Moisture Masque 1 a 2x per week voor extra verzorging.

Biosilk Maracuja Olie

De Biosilk Hydrating Therapy Maracuja Olie is rijk aan vitamine A en C. Deze olie is speciaal ontwikkeld voor droog en beschadigd haar. De Maracuja Oil maakt het haar glad en zorgt voor een geweldige glans. Naast maracujaolie en Quinoa bevat de Biosilk Maracuja Olie ook zijde. Zijde heeft de eigenschap versterkend, vochtregulerend, geeft glans en is beschermend. Maracuja Olie van Biosilk is geschikt voor dagelijks gebruik en zal uw haar een optimaal resultaat bezorgen.

Snelle levering
Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Bezoek ook eens onze winkel in Nijkerk!
Mochten er vragen zijn over een bepaald product, je wilt advies over bijvoorbeeld het verven van je haar, of je bent benieuwd wanneer je pakketje precies wordt geleverd, dan staat onze klantenservice voor je klaar. Ook kunnen zij je meer vertellen over Biosilk en gezonde werking ervan! Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43, of via [email protected]


 Biosilk Hydrating Therapy