Biosilk Haarmasker

Gun jezelf de luxe om eens per week een haarmasker te geven, het haar heeft veel te voortduren en dient daarom de juiste verzorging te krijgen. Als je een haarmasker gebruikt eens per week, zal de conditie van het haar op peil blijven en beschadigd haar wordt verzorgd. Biosilk heeft verschillende haarmaskers en zijn voor elk haartype te gebruiken.

Natuurlijke zijde

De natuurlijke zijde en proteïne in de Biosilk haarmasker producten, zorgen voor een glanzende en gezonde uitstraling en geeft een zijdezacht gevoel aan het haar. De pure zijde zorgt er voor optimale verzorging. Deze herstellen beschadigde gedeelten in het haar en creëren een gladde schubbenlaag, versterken het haar en voorkomen dagelijkse beschadiging van styling tools en revitaliseren het haar en zorgen voor een zacht, soepel en glanzend resultaat.

Biosilk Conditioner producten

BIOSILK Color Therapy Lock & Protect Leave in Treatment is de ideale behandeling die kan worden toegepast op gekleurd haar. Deze behandeling hoeft niet uitgespoeld te worden en beschermt het gekleurde haar tegen invloeden van buitenaf zoals UV-straling.
BIOSILK Color Therapy Lock & Protect Leave in Treatment voorkomt uitdroging, en heeft als belangrijk ingrediënt de maracuja. Maracuja gaat kleurvervaging tegen en geeft het haar een prachtige glans.

Biosilk Hydrating Therapy Deep Moisture Masque is speciaal ontwikkeld voor zeer uitgedroogd haar. Dit krachtige masker bevat maracuja olie met vitamine A en C. Zijde proteïne zetten de haarvezels aan het werk om het haar glans te geven en het haar krachtig en soepel te maken.
Biosilk Hydrating Therapy Deep Moisture Masque helpt een droge hoofdhuid te behandelen. Het haar wordt zijde zacht terwijl er een prachtige glans zichtbaar wordt.

Snelle levering

Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Bezoek ook eens onze winkel in Nijkerk!
Mochten er vragen zijn over een bepaald product, je wilt advies over bijvoorbeeld het verven van je haar, of je bent benieuwd wanneer je pakketje precies wordt geleverd, dan staat onze klantenservice voor je klaar. Ook kunnen zij je meer vertellen over Biosilk en gezonde werking ervan! Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43, of via [email protected]

Biosilk Haarmasker