Biosilk Gel

Ben je op zoek naar een glossy glans, natuurlijke hold, maximale versteviging of een lichtgewicht styling paste? Dan heeft
Biosilk voor veel verschillende haartypes een groot assortiment aan styling producten. De Biosilk Gel producten zijn er in verschillende emulsies, zo zijn er spray's, mousse, gel en crème styling producten. Zo is er voor ieder haar een passend product. De Biosilk Gel producten bieden een flexibele controle waarmee u de ideale look kunt creëren. Van een gladde look tot een bos met krullen.

Natuurlijke zijde en proteïne zorgen voor een glanzende en gezonde uitstraling en zit verwerkt in het haarverzorgingsmerk Biosilk. BioSilk beschermt je haar tegen hitte, kou en vochtigheid. Biosilk heeft gebruik gemaakt van jarenlange ervaring waarbij gebruik wordt gemaakt van pure zijde om het haar optimaal te verzorgen.

Natuurlijke zijde

De zijde die verwerkt zit in alle BioSilk producten bevat 17 van de 19 aminozuren in het haar die een sterke gelijkenis vertonen. Deze herstellen beschadigde gedeelten in het haar en creëren een gladde schubbenlaag. Daarbij wordt het haar door de zijde versterkt en voorkomt het dagelijkse beschadiging van styling tools. Daarnaast revitaliseren de aminozuren het haar en zorgen ze voor een zacht, soepel en glanzend resultaat.

Biosilk Gel

Biosilk heeft voor veel verschillende haartypes een groot assortiment aan Styling producten. De Biosilk Styling producten zijn er in verschillende soorten, zo zijn er spray's, olie, gel en serums. Zo is er voor ieder een passend product.

Biosilk Gel producten

BIOSILK Rock Hard Styling Gelee is een gel die moeiteloos werkelijk ieder gewenst kapsel weet te creëren. Deze gel heeft een extreem sterke hold, waarmee het haar de gehele dag door in model zal blijven. BIOSILK Rock Hard Spiking Gel is een gel die beschikt over een sterke hold. Dankzij deze sterke hold blijft het haar de gehele dag in model. BIOSILK Rock Hard Spiking Gel creëert een prachtige glans en kan voor ieder haartype gebruikt worden.

Specificaties

  • Sterke hold
  • Creëert een prachtige glans
  • Voor ieder haartype
  • Verrijkt met natuurlijke zijde
  • Geen residu
  • Zuinig in gebruik

Snelle levering

Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Mochten er vragen zijn over een bepaald product, je wilt advies over bijvoorbeeld het verven van je haar, of je bent benieuwd wanneer je pakketje precies wordt geleverd, dan staat onze klantenservice voor je klaar. Ook kunnen zij je meer vertellen over Biosilk Gel. Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43, of via [email protected]

Biosilk Gel