Biosilk Conditioner

In het assortiment BioSilk conditioners is er voor ieder haartype een voedende conditioner. De Biosilk conditioners zorgen voor optimale verzorging van het haar en geven het haar een prachtige glans en zijn perfect te gebruiken in combinatie met de diverse Biosilk Shampoos. Door de natuurlijke zijde, panthenol en vitamine E zijn de conditioners voor elk haartype te gebruiken.
De BioSilk conditioners zijn samengesteld met zijdeproteïnen, botanische extracten en kruiden, waardoor het haar nog zachter aanvoelt dan normaal, meer glans geeft en wat het haar dus weer mooi laat stralen. In BioSilk conditioners zitten UV- filters, die het haar beschermen tegen UVA/UVB stralen. Daarnaast geven ze een maximale verzorging en bescherming aan het haar.

Natuurlijke zijde

De natuurlijke zijde en proteïne in de Biosilk Conditioner producten, zorgen voor een glanzende en gezonde uitstraling en geeft een zijdezacht gevoel aan het haar. De pure zijde zorgt er voor optimale verzorging. Deze herstellen beschadigde gedeelten in het haar en creëren een gladde schubbenlaag, versterken het haar en voorkomen dagelijkse beschadiging van styling tools en revitaliseren het haar en zorgen voor een zacht, soepel en glanzend resultaat.

Biosilk Conditioner producten

Voor meer body en volume is er de Biosilk silk Therapy miracle leave-in conditioner en de Volumizing conditioner. De Smoothing conditioner is geschikt voor onhandelbaar haar en voorkomt pluis en geeft het haar maximale glans. Voor droog en beschadigd haar is er de Biosilk Hydrating conditioner. Specifiek voor grijs en wit haar is er de Biosilk Silver Lights conditioner. Deze neutraliseert het geel in het haar en heldert het haar op.

Snelle levering

Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Bezoek ook eens onze winkel in Nijkerk!
Mochten er vragen zijn over een bepaald product, je wilt advies over bijvoorbeeld het verven van je haar, of je bent benieuwd wanneer je pakketje precies wordt geleverd, dan staat onze klantenservice voor je klaar. Ook kunnen zij je meer vertellen over Biosilk Conditioner en gezonde werking ervan! Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43, of via [email protected]

Biosilk Conditioner