Babyliss Pro Krulfohn

Het merk Babyliss Pro is bekend geworden in Europa in het jaar 1995. In dit jaar is het bedrijf gefuseerd met een Amerikaans bedrijf. Hieruit is een groot internationaal bedrijf ontstaan. Jaarlijks worden er wereldwijd 30 miljoen elektrische apparaten en 500 miljoen haaraccessoires verkocht.  De Babyliss Pro Krulföhn is een fantastische productenlijn om het haar in het gewenste model te krijgen. De krulföhn heeft meerdere functies, namelijk het drogen van het haar en het tegelijkertijd in model brengen. Door de krulföhn hoeft u nooit meer moeite te doen met zowel een föhn en een haarborstel. De krulborstel zorgt voor een luchtig en fris uiterlijk. De borstels zijn zeer gemakkelijk in gebruik en liggen lekker in de hand.

Babyliss Pro krulfohn

Babyliss Pro heft een ruim assortiment als het gaat om krulföhns. Elk product heeft een unieke eigenschap waardoor er voor iedereen een geschikte krulborstel is. De meeste krulborstels kunnen voor elk type haar gebruikt worden. De meeste krulborstels zijn echter niet geschikt voor nat haar. Wij lichten graag een paar van onze favoriete producten voor uit:

Babyliss Pro assortiment

Babyliss Pro is één van de belangrijkste spelers op de kappersmarkt. Met een enorm assortiment in krultangen, tondeuses, stijltangen, krulsets, trimmers en föhns. Babyliss Pro biedt hoogwaardige, professionele, technologische kapperstools die extra lang mee gaan en bestand zijn tegen het meest ingewikkelde kapperswerk. Dankzij de samenwerking met Ferrari en de innovatieve Steam Tech Technologie, blijft het merk de concurrenten steeds een stapje voor.

Snelle levering
Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Mochten er vragen zijn over een bepaald product, je wilt advies over bijvoorbeeld het verven van je haar, of je bent benieuwd wanneer je pakketje precies wordt geleverd, dan staat onze klantenservice voor je klaar. Ook kunnen zij je meer vertellen over Babyliss Pro en de werking ervan! Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43, of via [email protected]
Babyliss Pro Krulfohn