Babyliss Pro Argan Oil

Geen producten gevonden...

Babyliss Pro Argan Oil is de arganolie verzorgingslijn van Babyliss Pro. Deze Argan olie producten zorgen ervoor dat het haar versterkt en veel glans krijgt. De argan olie dringt diep door in de haarschacht waardoor het haar van binnenuit hersteld wordt. Het haar wordt heerlijk zacht en pluizig haar wordt voorkomen. De producten hebben allemaal een heerlijke geur. Vanaf 1995 is het merk Babyliss Pro Europa ook bekend in Amerika na het fuseren met een Amerikaans bedrijf. Hieruit is een groot internationaal bedrijf ontstaan. Jaarlijks worden er wereldwijd 30 miljoen elektrische apparaten en 500 miljoen haaraccessoires verkocht. Dit maakt het merk tot een wereldwijde marktleider in haar verzorgende apparaten.

Waar komt argan olie vandaan?

Argan Olie wordt gewonnen uit pitten van vruchten die aan de Argania spinosa (oftwel de arganboom) groeien. De vruchten van de arganboom zijn groen en iets groter en ronder dan een olijf. Als de vrucht rijp is, is hij geel. De vrucht is niet eetbaar voor de mens. De harde noot in de vrucht bevat pitten, uit deze pitten wordt de argan olie gewonnen. De argannoot bevat maximaal 3 pitten. Dit betekent dat de argan olie lastig te verkrijgen is en dus zeldzaam is.

Argan olie in het haar

Argan olie bevat Vitamine E, dit zorgt voor een beschermlaag over het haar. Hierdoor wordt het haar beschermt tegen invloeden van buitenaf en bevordering van de haargroei. Argan olie beschermt het haar tegen de hitte van stylingtools. De omega vetten in de arganolie repareren het haar en zorgen ervoor dat het haar sterker wordt. De producten die het merk Babyliss verkoopt die argan olie bevatten zijn:

Snelle levering
Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Bezoek ook eens onze winkel in Nijkerk!
Mochten er vragen zijn over een bepaald product, je wilt advies over bijvoorbeeld het verven van je haar, of je bent benieuwd wanneer je pakketje precies wordt geleverd, dan staat onze klantenservice voor je klaar. Ook kunnen zij je meer vertellen over Babyliss Pro en het ruime assortiment aan producten! Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43, of via [email protected]

Babyliss Pro Argan Oil