Babyliss Pro Accessoires

Vanaf 1995 is het merk Babyliss Pro Europa ook bekend in Amerika na het fuseren met een Amerikaans bedrijf. Hieruit is een groot internationaal bedrijf ontstaan. Jaarlijks worden er wereldwijd 30 miljoen elektrische apparaten en 500 miljoen haaraccessoires verkocht. Dit maakt het merk tot een wereldwijde marktleider in haar verzorgende apparaten. Het merk heeft ontzettend veel verschillende producten op de markt gebracht. Zo ook Babyliss Pro Accessoires. Met deze verschillende accessoires kunnen er nog meer geweldige haarstylen gecreëerd worden.

Babyliss Pro Accessoires voor haardrogers

Om nog meer volume in het haar te creëren kan er gebruikt worden gemaakt van een diffuser. Een diffuser zorgt voor een nog betere verspreiding van de warmte en de lucht. Hierdoor krijgt het haar meer volume. Een diffuser is ideaal voor krullend haar. Babyliss Pro heeft veel verschillende diffusers, voor elke haardroger is er een diffuser. Natuurlijke krullen worden nog voller en geeft het haar een geweldig volumineus uiterlijk.

Babyliss Pro Accessoires voor tondeuses en trimmers

Ook voor tondeuses en trimmers heeft Babyliss Pro Accessoires. De 4-in-1 Cleaning Spray zorgt voor een schone en gesmeerde tondeuse. Hierdoor gaat de tondeuse langer mee en blijft de tondeuse schoon na elke scheerbeurt. De Cleaning Spray bevat antibacteriële pharma olie voor de beste ontsmetting van de tondeuse. Een aantal tondeuses waarbij de cleaning spray perfect van pas kan komen:

Snelle levering
Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Mochten er vragen zijn over een bepaald product, je wilt advies over bijvoorbeeld het verven van je haar, of je bent benieuwd wanneer je pakketje precies wordt geleverd, dan staat onze klantenservice voor je klaar. Ook kunnen zij je meer vertellen over Babyliss Pro en het ruime assortiment aan producten! Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43, of via [email protected]

Babyliss Pro Accessoires