American Crew Techseries

Het merk American Crew is ontstaan in het jaar 1994. Herenkapper David Racugglia produceerde toen als eerste een partij shampoo van dit merk. Het merk groeide vervolgens uit tot een merk dat enorm veel aandacht besteed aan het uiterlijk van de man, een man moet er immers goed uitzien en dat moet mogelijk zijn met de verschillende lijnen die op de markt zijn gebracht. Het snel groeiende bedrijf hecht waarde aan traditie. Het merk richt zich regelrecht op de productie van nieuwe producten die exclusief voor mannen worden ontwikkeld. Een van de succesvolle lijnen van het merk is American Crew Techseries.

Producten American Crew Techseries

Deze productenlijn bestaat uit verschillende producten die het haar een volume boost geven. De producten verkrijgbaar op onze site:

De producten hebben verschillende werkingen voor het haar. Zo zorgt de control foam voor een langdurige sterke hold. Naast langdurige fixatie geeft de schuim het haar ook een prachtige glans. De boost spray is een haarspray in poedervorm die extra veel volume geeft aan zowel nat als droog haar. Na het gebruik van de spray krijgt het haar een mat effect. De texture foam is vooral geschikt voor mannen met wat langer haar. De bijzondere formule van de foam geeft het haar een vollere uitstraling.

American Crew Assortiment

American Crew is in de Verenigde Staten uitgegroeid tot het bekendste merk van haarproducten exclusief voor de man. Tevens heeft het merk op dit moment de meest complete productenlijn voor mannen. De producten zijn super makkelijk in gebruik, worden niet getest op dieren en worden verkocht over de gehele wereld. Het merk beschikt over een prachtige lijn van haarproducten, naast deze geweldige lijn, bestaande uit een stylings- en een verzorgingslijn. Het bedrijf heeft verschillende producten, met ieder zijn eigen werking. Van Styling Cream tot Body Wash en Wax, dit merk heeft het. De Forming Cream is de klassieker van het merk. De Forming Cream heeft een vrij sterke hold en geeft het haar een prachtige natuurlijke glans. Overigens is het haar de gehele dag door te restylen, voor als er toch net een haarlok niet zit zoals gewenst.

Snelle levering en klantenservice
Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Mochten er vragen zijn over een bepaald product, je wilt advies over bijvoorbeeld het verven van je haar, of je bent benieuwd wanneer je pakketje precies wordt geleverd, dan staat onze klantenservice voor je klaar. Ook kunnen zij je meer vertellen over American Crew. Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43, of via [email protected]