American Crew Shampoo

American Crew is een merk dat op de markt is gebracht in 1994. Het merk is speciaal ontworpen voor mannen. Het is uitgegroeid tot een merk dat bekend staat om het enorm veel aandacht besteden aan het uiterlijk van de man. Een man moet er immers verzorgd uitzien. Het merk groeit door en heeft verschillende lijnen uitgebracht. Zo zijn er lijnen die de focus leggen op scheren, maar ook op styling. Daarnaast bestaan er ook verschillende shampoos die vallen onder de lijn: American Crew Shampoo. Deze lijn biedt shampoo die geschikt is voor elk haartype. Door de natuurlijke reinigingsmiddelen wordt het haar hersteld. Door elke wasbeurt krijgt het haar een gezonde boost en ziet er weer verzorgd uit. Er zijn verschillende shampoos voor verschillende haartypes.

Verschillende Shampoos

Er zijn verschillende shampoos uit de lijn van American Crew voor verschillende haartypes. Hieronder lichten wij een aantal shampoos uit voor u:

  • American Crew 3 in 1: shampoo, conditioner en body-wash in één.
  • American Crew Power Cleanser: een shampoo die zelfs de meest sterke stylingproducten uit het haar verwijdert.
  • American Crew Anti Dandruff + Sebum Control Shampoo: voorkomt jeuk, bestrijdt roos en helpt tegen een droge hoofdhuid.
  • American Crew Precision Blend Shampoo: voorkomt kleurvervaging en verheldering van de grijze haar.

Daily Shampoo

Een ander pareltje dat wij verkopen is de De Daily shampoo. Deze shampoo is geschikt voor dagelijks gebruik. De shampoo zorgt voor een minder vette hoofdhuid en reinigt het haar grondig. Het is belangrijk om een kleine hoeveelheid shampoo te gebruiken. Deze kleine hoeveelheid is al effectief genoeg. Naast de Daily Shampoo is er ook een Daily Moisturizing shampoo. Dit product herstelt de vochtbalans van het haar. Daarnaast wordt de hoofdhuid verzorgd en gereinigd. Ook krijgt het haar een volume boost na gebruik van het product.

American Crew Shampoo kopen

De producten zijn snel, veilig en eenvoudig online te bestellen. Reken af in een veilige betaalomgeving. Houdt onze webshop in de gaten voor de laatste aanbiedingen, acties en kortingscodes, zodat jij jouw favoriete American Crew product extra voordelig kunt bestellen.

Snelle levering
Alle orders worden verstuurd vanuit ons logistiek magazijn in het midden van het land. Honderden pakketten verlaten dagelijks ons magazijn op weg naar een tevreden klant. Mochten er vragen zijn over een bepaald product, je wilt advies over bijvoorbeeld het verven van je haar, of je bent benieuwd wanneer je pakketje precies wordt geleverd, dan staat onze klantenservice voor je klaar. Ook kunnen zij je meer vertellen over American Crew Shampoo. Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43, of via [email protected]

American Crew Shampoo