Alterna Caviar

Alterna staat voor natuurlijke professionele haarproducten. Pure ingrediënten, geen additieven, en constante innovatie. Dit luxe merk heeft een ruime collectie aan verzorgings- en stylingsproducten waarbij alleen gebruik gemaakt wordt van geteste producten. De zorg die in het ontwikkelen en produceren van de producten wordt gestoken is duidelijk terug te vinden in de geweldige resultaten die dit merk biedt. De Alterna Caviar lijn is een groot onderdeel van dit prachtige merk.

Alterna Caviar Assortiment

Het assortiment van Alterna Caviar bestaat uit verschillende kleine lijnen. Het algemene idee van Caviar is het bieden van bescherming. Dit kan onder andere kleurbescherming, UV bescherming of bescherming tegen afbraak van de haren zijn. Naast verzorgende producten bestaat de Caviar lijn ook uit enkele stylingproducten, waaronder de Caviar Thick & Full Volume Mousse en de Miracle Multiplying Volume Mist, welke beide voor een ongelooflijk volumineuze coupe zorgen.

Binnen Caviar zijn de volgende productgroepen verkrijgbaar bij HairandBeautyonline:

  • Caviar Replenishing Moisture
  • Caviar Moisture Intense
  • Caviar Treatments
  • Caviar Repair
  • Caviar Clinical
  • Caviar Bodybuilding Volume
  • Caviar Stylers & Finishers
  • Caviar Infinite Color Hold

Alterna Caviar Replenishing Moisture + Moisture Intense

De Replenishing Moisture en Moisture Intense lijnen zijn beide gericht op het verzachten en glad maken van droog haar. De Moitsure Intense producten zijn daarbij speciaal voor het voorzichtig reinigen van zeer droog haar, waar de Replenishing Moisture lijn zich meer focust op het optimaal hydrateren van dun en droog haar. Shampoo, conditioner en een haarmasker zijn in beide lijnen inbegrepen. Probeer ook eens de heerlijke Replenishing Moisture Care Milk, een leave-in conditioner waarmee je een gezonde volle coupe creëert!

Alterna Caviar Clinical + Repair

De Caviar Repair lijn van Alterna versterkt en herstelt het haar. De Re-texturizing Protein Cream is een echte favoriet. Deze fijne crème herstelt de haren en vermindert haarbreuk aanzienlijk. Jouw sterke haren vol en dik maken? De Caviar Clinical lijn is hier perfect voor. Haarwortels en hoofdhuid worden onder andere aangepakt met deze producten om een volumineuze coupe mogelijk te maken. Voor nog meer volume, neem een kijkje bij de Caviar Bodybuilding Volume lijn!

Alterna Caviar Infinite Color Hold + Treatments

De Infinite Color Hold producten beschermen de haren niet alleen tegen UV-straling en kleurvervagingen, ze geven de haren een jeugdige uitstraling met een prachtige glans. Neem bijvoorbeeld de Caviar Infinite Color Hold Topcoat Shine Spray.

Voor het behandelen van onhandelbaar haar en haarproblemen heeft Alterna Caviar verschillende treatments op de markt gebracht. De Caviar Anti Frizz Omega+ Nourishing Oil bijvoorbeeld, een heerlijke antipluis olie.

Alterna Caviar Collectie

De Alterna Caviar collectie is te vinden op meervoorhaar. De producten zijn eenvoudig en snel te bestellen in een veilige betaalomgeving. Wij hanteren geen verzendkosten. Daarnaast is het uitgebreide Alterna assortiment te vinden op onze website. Houdt onze website goed in de gaten voor kortingen zodat er optimaal genoten kan worden van de vele acties waar wij online gebruik van maken. Dus geeft je haren de verzorging die zij verdienen en bestel vandaag nog je favoriete conditioner op Meervoorhaar.nl

Klantenservice en GRATIS verzending

Mochten er vragen zijn over een bepaald product, je wilt advies over bijvoorbeeld het verven van je haar, of je bent benieuwd wanneer je pakketje met Alterna producten precies wordt geleverd, dan staat onze klantenservice voor je klaar. Ook kunnen zij je meer vertellen over je favoriete producten en de werking ervan! Bovendien worden alle bestellingen gratis verzonden! Onze klantenservice is telefonisch te bereiken op 033 258 43 43, of via [email protected].

Alterna Caviar