• Lee Stafford Dry Shampoo For Dark Brown Hair

Lee Stafford Dry Shampoo For Dark Brown Hair

Lee Stafford Dry Shampoo, handige droog shampoo. Reinigt en Verfrist. Lee Stafford Dry Shampoo, goedkoop online bestellen. Lee Stafford Dry Shampoo, online!
Artikelnummer:
LS19
Reviews:

€19,89 €15,91

Incl. btw
     

Lee Stafford Dry Shampoo For Dark Brown Hair

Lee Stafford Dry Shampoo For Dark Brown Hair, zonder wassen weer schoon en fris haar!

Eindelijk zijn ze er! Na jaren van ontwikkeling zijn er nu een paar gekleurde droogshampoos, die van dezelfde hoge kwaliteit zijn als de ORiGiNAL Dry ShaMPOO, maar nu voor donker haar. Het moeilijkste bij de ontwikkeling was ze poederig te krijgen in plaats van dat het een geverfde indruk wekt zoals andere droogshampoos voor donker haar doen. Maar: missie volbracht! Dit is voor die keren wanneer je haar gewassen moet worden maar wanneer je geen tijd hebt of wanneer je even een pauze wil hebben van je dagelijkse wasbeurt. Net zoals de ORiGiNAL Dry ShaMPOO zorgt dit product ervoor dat je haar langer in model blijft tussen de wasbeurten door. Omdat dit specifiek ontwikkeld is voor donker haar, loop je geen risico enig wit te zien. Bovendien is een groot pluspunt dat als je haar ook gekleurd is, het ook de uitgroei maskeert. Als bonus krijgt je haarwortel een volumeboost en is je haardos klaar voor de catwalk! Het verfrist, revitaliseert en maakt het haar weer helemaal schoon!

Lee Stafford Dry Shampoo For Dark Brown Hair is verkrijgbaar in een 150ml verpakking.0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen