• Ted Sparks Gold Fig & Honey Diffuser 2 Stuks

Ted Sparks Gold Fig & Honey Diffuser 2 Stuks

Een zoete melange van Marokkaanse vijg en zoete honing. Een rijke geurcombinatie! Perfect voor het gebruik in het hele huis.
Reviews:

€57,98 €53,99

Incl. btw
     

Ted Sparks Metallic Collection Gold Fig & Honey Diffuser 2 stuks

Bestel nu extra voordelig 2 stuks in de duo verpakking!

Metallic Collection Gold Diffuser is nu beschikbaar op onze site! Deze geurkaars heeft een bijzondere samenstelling van verschillende ingrediënten zoals verschillende mengsels van soja was en palmtak was waardoor er een bijzondere geur ontstaat die tijdens het branden van de kaars optimaal tot zijn recht komt.

Ted Sparks Metallic Gold Fig and Honey Diffuser

  • Fig & Honey
  • Marokkaanse vijg geur
  • Zoete honing geur
  • 200ml inhoud
  • 8 centimeter hoogte

Een zoete melange van Marokkaanse vijg en zoete honing. Een rijke geurcombinatie! Perfect voor het gebruik in het hele huis.

Over Ted Sparks.

Ted Sparks heeft over de hele wereld gereisd op zoek naar verschillende culturen en inspiraties. Elke cultuur heeft zijn eigen geur en stijl, er is daarom nog zoveel te ontdekken. Geïnspireerd door de verschillende en bruisende culturen die hij is tegengekomen tijdens zijn reis, heeft Ted Sparks de meest uiteenlopende geuren ontwikkeld, die zorgen voor de juiste sfeer in huis, een heerlijk relaxed gevoel, of bijvoorbeeld een verkwikkend luchtje.  Ted Sparks zoekt met alle precisie de juiste ingrediënten voor zijn kaarsen uit, hierdoor ontstaat het beste resultaat in geur, die keer op keer weer zal verrassen, prikkelen, ontspannen of inspireren.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen

Toevoegen

Gebruik komma's om tags te scheiden.