Tangle Teezer

In 2003 heeft kapper Shaun Pulfrey een helder moment en komt met het idee van de Tangle Teezer. Het prototype was klaar in 2005 en werd gepresenteerd in het Engelse televisieprogramma 'Dragons Den’. Het product Tangle Teezer werd niet gekozen, maar in 2007 begon het succes van het product toch te komen. Het merk Tangle Teezer is een feit en werd een regelrechte wereldhit!
 

De Tangle Teezer is een zeer uniek product. Deze borstel verwijdert niet alleen moeiteloos en pijnloos klitten uit het haar, maar bevordert tevens de natuurlijke haarkleur, dikte en ook glans aangezien het beschadigen van het haar geminimaliseerd wordt. 

De borstel is zeer geschikt voor diegene die extensions in hun haar dragen. Met de Tangle Teezers zal het kammen vanaf de haarwortel tot aan de punt geen enkel probleem meer opleveren. Je kunt de borstel ook gebruiken als je krullend- of kroes haar hebt. 

Bij een korter kapsel kun je de Tangle Teezer uitstekend gebruiken om het haar in model te brengen na het aanbrengen van een stylingsproduct. De borstel is dus zeker ook geschikt voor mannen! 

De Tangle Teezer hair brush kan zowel op droog als op nat haar gebruikt worden. Voor op reis kunt u gemakkelijk de kleine, maar minstens zo effectieve Tangle Teezer Compact gebruiken!