Nioxin

NIOXIN is een innovatief merk dat uitkomst biedt aan alle mensen met dunner wordend haar. Zeker 50% van de mensen heeft of krijgt naarmate zij ouder worden, last van dunner wordend haar. Dit wordt als zeer vervelend ervaren.
 

NIOXIN kan dankzij geavanceerde technologieën producten ontwikkelen die uw haar steviger, dikker en voller maken. NIOXIN is een gedreven, gezond bedrijf dat veel mensen probeert te helpen. NIOXIN doet veel verschillende soorten onderzoeken voor haar producten, zodat zij de perfecte behandeling kan bieden aan haar klanten.
 

In 1987 was de oprichtster van NIOXIN bevallen van haar eerste kind. Direct was haar opgevallen dat zij na de bevalling last kreeg van dunner wordend haar. Meteen ging zij onderzoeken doen naar een behandeling voor de hoofdhuid en het haar om dit probleem op te kunnen lossen. Deze onderzoeken waren het begin van het bedrijf NIOXIN.
 

NIOXIN was het eerste beauty merk was een oplossing kon bieden aan mensen met dunner wordend haar of hair loss. Verschillende soorten Shampoo van NIOXIN of bijvoorbeeld de Diaboost Thickening Treatment kunnen uw probleem doen vervagen!