CHI G2 Review

  • Geplaatst op
  • Door Chantal
  • 0
CHI G2 Review

Lees hier mijn korte review van de Chi G2 Stijltang

CHI G2 Ceramic & Titanium Stijltang   

Vandaag ga ik voor jullie de CHI G2 Ceramic & Titanium Stijltang testen! Ik heb hier erg goede verhalen over gehoord dus ik ben zeker benieuwd!

 

Van mezelf heb ik een slag in mijn haar maar steil vind ik het toch net iets mooier. Voordat ik aan de slag ben gegaan met de CHI G2 stijltang heb ik mijn haar gewassen met de CHI 44 Iron Guard shampoo en conditioner. Deze shampoo en conditioner beschermen je haar tegen de hitte van styling tools. Bovendien zal je haar natuurlijk aanvoelen en krijgt het een mooie glans. Ook heb ik de CHI 44 Iron Guard gebruikt. Dit is een spray die ervoor zorgt dat je een beschermende laag om je haar heen krijgt waardoor de stijltang mijn haar dus niet kan beschadigen.

 

De CHI G2 Stijltang is een krachtige stijltang met 3 vaste warmtestanden. Deze warmtestanden hebben 3 kleuren: blauw, groen en rood. Blauw is 180°C en is speciaal voor fijn haar. Groen is 200°C en is voor normaal haar. Rood is 220°C en is speciaal voor dik haar. Deze stijltang is dus geschikt voor ieder haartype! Ik heb de blauwe stand gebruikt omdat ik best wel dun haar heb. Het viel mij op dat de stijltang heel snel opgewarmd is! Persoonlijk vindt ik dat CHI G2 stijltang een erg mooi design heeft. Hij ligt heel fijn in je hand en werkt zeer prettig.

 

Nu ga ik beginnen met het stijlen van mijn haar! Ik zet de stijltang aan en spray de CHI 44 iron Guard in mijn haar. Hierna borstel ik mijn haar even door zodat ik geen klitten meer heb. Ik vind het fijn om mijn haar in twee delen te stylen en daarom zet ik de bovenkant van mij haar vast met een knip. Ik pak een pluk haar, maar zorg ervoor dat deze niet te dik is. Deze houd ik van mij hoofd af zodat ik de stijltang er goed op kan zetten. Ik plaats de stijltang 1 tot 2 centimeter van mij hoofdhuid af. Langzaam trek ik de stijltang naar beneden waardoor mijn haar stijl wordt. Wel zorg ik ervoor dat ik mijn haar niet te lang tussen de stijltang klem want daar kan je haar beschadigd van raken of zelfs afbreken. En zo ga ik door tot ik alle plukken gehad heb!

Alle producten die hierboven zijn genoemd zijn uiteraard verkrijgbaar bij meervoorhaar.nl

Met stijlvolle groetjes,

Chantal 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden