• Ted Sparks Bamboo and Peony Handsoap & Shower Gel Combi Pack

Ted Sparks Bamboo and Peony Handsoap & Shower Gel Combi Pack

De basis van bamboe en pioenroos zorgen samen met een vleugje groene thee en lelie voor een betoverend aroma.
Reviews:

€23,98 €21,99

Incl. btw
     

Ted Sparks Bamboo and Peony Handsoap & Shower Gel Combi Pack

Bestel de Ted Sparks Handsoap nu extra voordelig in combinatie met de Shower gel! 

White Tea and Chamomile Handsoap

  • Witte Thee geur
  • Kamille geur
  • 390ml inhoud

TED SPARKS Hand Soap (390ml) is verrijkt met glycerine, reinigt de handen op milde wijze en hydrateert de huid. De rijke formule helpt om de zachtheid van de huid te herstellen. De basis van bamboe en pioenroos zorgen samen met een vleugje groene thee en lelie voor een betoverend aroma.

Bamboo and Peony Showergel

  • Bamboe geur
  • pioenroos geur
  • 390ml inhoud

TED SPARKS Shower Gel reinigt de huid op milde wijze zonder het uitdrogende effect van zeep. De formule is verrijkt met glycerine en zorgt dat de huid schoon, zacht en glad aanvoelt. Geschikt voor alle huidtypes. De basis van bamboe en pioenroos zorgen samen met een vleugje groene thee en lelie voor een betoverend aroma.

Over Ted Sparks

Ted Sparks heeft over de hele wereld gereisd op zoek naar verschillende culturen en inspiraties. Elke cultuur heeft zijn eigen geur en stijl, er is daarom nog zoveel te ontdekken. Geïnspireerd door de verschillende en bruisende culturen die hij is tegengekomen tijdens zijn reis, heeft Ted Sparks de meest uiteenlopende geuren ontwikkeld, die zorgen voor de juiste sfeer in huis, een heerlijk relaxed gevoel, of bijvoorbeeld een verkwikkend luchtje.  Ted Sparks zoekt met alle precisie de juiste ingrediënten voor zijn kaarsen uit, hierdoor ontstaat het beste resultaat in geur, die keer op keer weer zal verrassen, prikkelen, ontspannen of inspireren.

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen

Toevoegen

Gebruik komma's om tags te scheiden.