• American Crew Forming Cream 3 Stuks

American Crew Forming Cream 3 Stuks

American Crew Classic Forming Cream, online te koop. American Crew Classic Forming Cream voor schitterde glans! Forming cream van American Crew: goedkoop!
Artikelnummer:
DUO6
Reviews:
€33,50
Incl. btw
     

American Crew Classic Forming Cream Triple Pack

American Crew Classic Forming Cream is de klassieker op het gebied van extra fixatie door de lanolinewas en natuurlijke, diepe glans! American Crew Classic Forming Cream zorgt voor een gezonde, natuurlijke look. De Forming Cream zorgt er tevens voor het het haar heel de dag door te restylen is.

De styling Cream is geschikt voor elk type haar, van lang, kort, dik, krullend, stug of dun haar, met dit stylingsproduct kan iedereen een unieke look stylen. American Crew Classic Forming Cream geeft optimale stevigheid en heeft een verleidelijke geur. 

American Crew Classic Forming Cream is het meest verkochte styling product van de classic line van American Crew. En nu dus ook goedkoop en online te koop!

American Crew Forming Cream is de nummer een cream! Breng het haar in elk gewenst model met slechts een kleine hoeveelheid Forming Cream. American Crew Forming Cream voor elk model!

Gebruik:

  • Breng de gewenste hoeveelheid American Crew Classic Forming Cream aan en verdeel het goed door het haar.
  • U kunt het haar vervolgens in nagenoeg elke vorm stylen en re-stylen.

American Crew Classic Forming Cream is te verkrijgen in een potje van 85 gram.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen